Klímabarát

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 2. szombat, Ottó

Klímatudatos Újbuda kisfilm

Újbuda Önkormányzata a Magyar Természetvédők Szövetségével közösen vett részt a KEHOP–1.2.1–18–2018–00001 azonosító számú, „Helyi klímastratégia elkészítése és komplex szemléletformálás Budapest XI. kerületében, Újbudán” című projektben. A projekt keretében készült el a "Klímatudatos Újbuda" kisfilm, mely az Önkormányzatunk elképzeléseit, és terveit ismerteti a kerület lakóival.

     

A kisfilm szervesen kapcsolódik az Újbuda Klímastratégiájához és az Önkormányzatunk elkötelezettségét mutatja a klímaváltozás kedvezőtlen hatásainak csökkentésére és a kedvező hatásainak kihasználására. A kisfilmből is egyértelműen kiderül, hogy a megoldandó feladatok összetettek és sokrétűek, melyeket az Önkormányzat csak a kerület intézményeivel, vállalkozásaival és lakóival együttműködve lesz képes megoldani.

LEGFRISSEBB
×

Zöld pályázatok a környezetünkért  

Zöld óvoda

Télen etessük a madarakat, tavasztól gondozzunk előkertet, gyűjtsünk esővizet, és komposztáljunk egész évben! Erre buzdít Újbuda Önkormányzata, amely a főváros egyik legzöldebb városrészében elkötelezett munkát folytat a környezetvédelemért. Bakai-Nagy Zita alpolgármester kerületi bejáráson számolt be az aktuális szemléletformáló zöld pályázati lehetőségekről, amelyek közelebb hoznak minket a természethez.